×

Klikni na poveznicu kako bi se otvorio dokument

FORGOT YOUR DETAILS?

DOKUMENTI

Pravila privatnosti

Kliknite na ikonu kako bi preuzeli dokument

OSTANIMO U KONTAKTU

Kako bismo ostali informirani o najnovijim događanjima u našoj tvrtci, pratite vijesti na našoj web stranici, a u slučaju bilo kakvih pitanja slobodno nas kontaktirajte.

RECENZIJE

TKO SMO MI?

Obrt Mihatrans osnovan je 1997. godine, a Mihatrans d.o.o. osnovan je 2019. godine. Vlasnik je Tomislav Mihalić koji je stvorio suvremeno i uspješno poduzeće koje raste iz godine u godinu. Bavimo se unutarnjim i međunarodnim cestovnim transportima. Nudimo prijevoz hladnjačama, ceradom te cisternama i bavimo se građevinskim radovima. Sveukupno zapošljavamo pedesetak ljudi. Zbog rastućeg obujma posla iz godine u godinu širimo poslovanje i povećavamo naš vozni park. Možemo se pohvaliti vlastitom servisnom službom i radionom koja je na raspolaganju 0-24 sata.

Naši djelatnici su iskusni i predani poslu, stoga garantiramo uspješnu suradnju i zadovoljstvo klijenata.

Osim cestovnog prijevoza, bavimo se i izgradnjom kanalizacije, izvodimo radove niske gradnje, bavimo se asfaltiranjem, kao i popoločavanjem, a pružamo i usluge rušenja objekata. Djelatnici u našem timu su iskusni stručnjaci koji su postigli izvrsne poslovne rezultate.

Iza nas se nalazi veliki broj uspješno realiziranih poslova i zadovoljnih klijenata. Svoje radove izvodimo kvalitetno i profesionalno. Nastojimo biti drugačiji od drugih i stoga imamo poseban pristup prema našim strankama i njihovim željama. Sjedište našeg poduzeća je u mjestu Turčin, a poslujemo na području cijele Varaždinske županije. Kontaktirajte nas i uvjerite se u kvalitetu naših radova i usluga.

PREDNOST NAD DRUGIMA

Jamčimo jedinstven pristup prilagođen potrebama i željama svakog klijenta. Upoznajte se s našim uslugama najviše kvalitete, provjerite zašto smo najbolji. U suradnji sa svojim partnerima pokrivamo sve vrste međunarodnog transporta robe te uvijek jamčimo pravovremenu isporuku bilo gdje u svijetu.

ZAŠTO MIHATRANS?

Zadovoljstvo naših klijenata je na prvom mjestu te u što kraćem vremenu obavljamo sve zadatke, a za to su zaduženi naši stručni timovi djelatnika. Nudimo siguran i pravovremen prijevoz i danonoćno praćenje tereta koristeći Web Eye sustav. Vlastita servisna služba nam omogućava brži rad na svim područjima rada i dostupna je 0-24 sata.

Svojom fleksibilnošću i stručnim znanjem uvijek smo Vam spremni pomoći.

VIDEO

TOP