×

Klikni na poveznicu kako bi se otvorio dokument

FORGOT YOUR DETAILS?

DOKUMENTI

Pravila privatnosti

Kliknite na ikonu kako bi preuzeli dokument

OSTANIMO U KONTAKTU

Kako bismo ostali informirani o najnovijim događanjima u našoj tvrtci, pratite vijesti na našoj web stranici, a u slučaju bilo kakvih pitanja slobodno nas kontaktirajte.

RECENZIJE

Mihatrans d.o.o

Transport

Primarna djelatnost tvrtke Mihatrans d.o.o je obavljanje prijevoza u cestovnom prometu u zemlji i inozemstvu te posredovanje kod prijevozničkih poslova u transportu. Posjedujemo dvadesetak kamiona i raspolažemo hladnjačama (2 režima hlađenja sa normama Euro 5 i Euro 6, poluprikolica za duplim štokom), cisternama za prijevoz mlijeka, ulja i vina (ATP certifikat), silos cisternama za prijevoz prašnatih proizvoda, prikolicama za prijevoz žive peradi te tegljačima sa poluprikolicom za prijevoz žita, pijeska ili šljunka. Sva naša vozila u sustavu su Web Eye praćenja što nam omogućava da u svakom trenu vidimo njihov položaj.

RADOVI U GRAĐEVINARSTVU

Osim usluge u prijevozu, obavljamo i građevinske radove. Radovi koje obavljamo obuhvaćaju radove kako na novim (novogradnja) tako i na postojećim objektima (rekonstrukcije, popravci, održavanje i adaptacije) te uključuju razne spektre djelatnosti, a naše su cijene građevinskih radova prilagođene svakom pojedinom klijentu temeljem njegovih cjelokupnih zahtjeva prilikom rada na gradnji, projektiranju i opremanju objekta.

Mihatrans d.o.o
Mihatrans d.o.o

ODRŽAVANJE

Specijalizirani smo za zimsko održavanje prometnica, nerazvrstanih cesta, hortikulturne radove i sanacije klizišta. U okviru radova na održavanju i zaštiti javnih cesta, tvrtka Mihatrans d.o.o. obavlja specijalizirane radove redovitog i izvanrednog održavanja: nadzor, ophodnja i pregled cesta; čišćenje kolnika i popravci oštećenja asfalta, betona ili drugih podloga, održavanje cesta i objekata u zimskim uvjetima – čišćenje snijega, posipavanje cesta solju i drugim materijalima.

IZGRADNJA

Osim svih navedenih građevinskih radova, također izvodimo radove na objektima niskogradnje (ceste, oborinska i fekalna kanalizacija, vodovod i drugi infrastrukturni objekti). Nudimo i uslugu prodaje i ugradnje betona auto pumpom te izvodimo sve vrste asfalterskih radova na rekonstruiranju cesta, nogostupa i puteva. Naša je vizija da svojim klijentima osiguramo i ponudimo najbolja rješenja za njihove individualne projekte i zadovoljimo sve zahtjeve koji se stavljaju ispred nas.

Mihatrans d.o.o
TOP