×

Klikni na poveznicu kako bi se otvorio dokument

FORGOT YOUR DETAILS?

Mihatrans d.o.o

Održan TiL 2020 – prva logistička konferencija ove jeseni

6. listopada u Kombak Dvorani (ex Dom Sindikata) u Beogradu, uz institucionalno pokroviteljstvo Ministastva građevinarstva, prometa i infrastrukture Republike Srbije, održana je 7. Biznis konferencija „Transport i logistika Jugoistočne Europe i Dunavskog regiona – TIL 2020“.

Konferencija je okupila oko 100 sudionika i 15 predavača, stručnjaka na polju logistike i transporta koji su kroz prezentacije, panel diskusije i B2B sastanke razmenjivali iskustva u cilju pronalaženja optimalnih biznis prioriteta za razvoj multimodalne transportne infrastrukture na Zapadnom Balkanu.

Kako ste se snašl? Kako ste poslovali? Da li ste bili spremni za upravljanje novom situacijom, postojećim ili novim alatima menadžmenta? Koliko je koštala korona? Šta se može definirati kao ekspanzija? Koliko se tržište promjenilo, koji su planovi i rješenja…? – samo su neka od  pitanja na koja su kompanije pokušale dati  odgovore na 7. Biznis konferenciji TIL 2020“.

Tokom konferencijskog dana, učesnici su pratili 15 prezentacija, od kojih ćemo se osvrnuti na 3, a kompletan konferencijski dan možete pogledati na videu.

Nemanja Živanović, direktor DPT (Dry Ports Terminals)  i Sanja Đurišić, direktorica “Luka Dunav“ Pančevo su govorili o međusobnoj suradnji i odluci da naprave zajednički projekat – trimodalni kontejnerski terminal.

Nemanja Živanović predstavio je sudionicima DPT, jedini trimodalni kontejnerski terminal u Luci Dunav, Pančevo, koji svojim korisnicima omogućava transport putem 3 vida transporta – rijekom, željeznicom i cestovni.

Vuk Perović, direktor Agencije za upravljanje lukama, govorio je na temu Teretni i putnički prijevoz na rijekama u Republici Srbiji u kojoj je analizirao tokove vrste i količine tereta u cilju pomoći logističarima u daljem planiranju svojih poslova.

TOP